"Många människor idag känner en djup längtan efter att arbeta med sin röst eller att börja sjunga. Och det är inte så underligt – via rösten kan vi utveckla och påverka oss själva på så många nivåer – det är en riktig motorväg för att nå vår inre potential och låta den lysa!"

Helena har utvecklat en metod – Voice-in-Power – som kombinerar traditionell röstträning med kunskaper i yoga, qi gong och kampsport. Hon ger enskilda sessioner och håller uppskattade workshops i Voice-in-Power . Bland uppdragsgivare kan nämnas teaterskolor, körer, SAS, Reumatikerförbundet, Monster JOBB09 på Berns i Stockholm, samt medverkan på seminarier hos Sanna Ehdin. Helena föreläser även om rösten som kraftkälla för bl a Kunskapsdagarna.

Voice-in-power

Berns 09

 

LÄS MER:

artikel från Plus

artikel från Leva

Se Utvärderingar från kursdeltagare

Presentkort

Presentkort sånglektion à 500:-


Uppfyll någons dröm!

© Helena Soluna 2008

 

 

 

 

 

 

 

"Att höja sin röst och sjunga är laddat för många – inklusive mig – men Helena är så naturligt skicklig på att få en att slappna av och släppa ut det som vi alla har inom oss. I rösten och sången bor så mycket glädje och kraft och jag rekommenderar varmt Helenas röstträning och sånglektioner för att frigöra din inre kraft och livslust!" Sanna Ehdin, föreläsare och författare till bl a "Sluta kämpa – börja leva"

”Bra övningar som fick mig att sjunga med hela kroppen och nå toner jag absolut inte trodde att jag klarade av. Det kändes roligt och spännande varje gång! Och detta sagt av mig som under en stor del av livet varit övertygad om att jag absolut inte kan sjunga alls.”Lisa Fabre, författare, skådespelerska och programledare

”Under Helenas inspirerande och kunniga guidning har jag utvecklat min röst bortom vad jag trodde var möjligt. Sånglektionerna har varit en riktig vitamininjektion i tillvaron. Jag kan varmt rekommendera en ordentlig dos!”  Carl Lindeborg, toppcoach, författare och föreläsare